Lunch 99:- Alla vardagar
Mellan 11:00-15:00 inkl: sallad, kaffe och kaka
Måndag 22/02
SICHUANBIFF - Biff med wokade grönsaker sambalchilisås och ris.
HALV SPECIAL- Vår finvariant av göteborgsklassikern med glennkorv, briochebröd, gött mos, friterad lök och skagenröra
BAKAD ROTSELLERI (VEGETARISK) - med syrad sallad, bakad cocktailtomat, mandel och dragoncrème
CAESARSALLAD - säsongens sallad, krutonger, sesamfrön, dressing, bacon samt saftiga kycklinglår
Tisdag 23/02
Stekt laxfilé- med krämig vitlöks och dijonsås samt kokt potatis
KÖTTBULLAR - gräddsås, rårörda lingon och pressgurka
BAKAD ROTSELLERI (VEGETARISK) -med syrad sallad, bakad cocktailtomat, mandel och dragoncrème
CAESARSALLAD - säsongens sallad, krutonger, sesamfrön, bacon samt saftiga kycklinglår
Onsdag 24/02
Fläskfilé Pasta - Champinjon, Philadelphia vitlök, ost och finhackad persilja
Fish and chips- friterad torskfilé, chimichurirmajo, picklad lök och pommes
BAKAD ROTSELLERI (VEGETARISK) -med syrad sallad, bakad cocktailtomat, mandel och dragoncrème
Torsdag 25/02
Schnitzel - friterad fläskfilé med stekt potatis
Ugnsbakad kummel med handskalad räkor i vitvin sås och kok potatis
CAESARSALLAD - säsongens sallad, krutonger, sesamfrön, dressing, bacon samt saftiga kycklinglår
BAKAD ROTSELLERI (VEGETARISK) - med syrad sallad, bakad cocktailtomat, mandel och dragoncrème
Fredag 26/02
RYGGBIFF - stekt ryggbiff med bearnaisesås, vitlökssmör och friterad pommes
Dumpling- kyckling, ris, syrad sallad och chilimajonnäs
CAESARSALLAD - säsongens sallad, krutonger, sesamfrön, dressing, bacon samt saftiga kycklinglår