Lunch 99:- Alla vardagar

Mellan 11:00-15:00 inkl:  sallad, kaffe och kaka 

Måndag 22/02

SICHUANBIFF - Biff med wokade grönsaker sambalchilisås och ris.

HALV SPECIAL- Vår finvariant av göteborgsklassikern med glennkorv, briochebröd, gött mos, friterad lök och skagenröra

BAKAD ROTSELLERI (VEGETARISK) - med syrad sallad, bakad cocktailtomat, mandel och dragoncrème


CAESARSALLAD -
säsongens sallad, krutonger, sesamfrön, dressing, bacon samt saftiga kycklinglår

Tisdag 23/02

Stekt laxfilé- med krämig vitlöks och dijonsås samt kokt potatis


KÖTTBULLAR - gräddsås, rårörda lingon och pressgurka


BAKAD ROTSELLERI (VEGETARISK) -med syrad sallad, bakad cocktailtomat, mandel och dragoncrème


CAESARSALLAD - säsongens sallad, krutonger, sesamfrön, bacon samt saftiga kycklinglår

Onsdag 24/02

Fläskfilé Pasta - Champinjon, Philadelphia vitlök, ost och finhackad persilja

Fish and chips- friterad torskfilé, chimichurirmajo, picklad lök och pommes

BAKAD ROTSELLERI (VEGETARISK) -med syrad sallad, bakad cocktailtomat, mandel och dragoncrème

 

 

Torsdag 25/02

Schnitzel - friterad fläskfilé med stekt potatis

Ugnsbakad kummel med handskalad räkor i vitvin sås och kok potatis


CAESARSALLAD - säsongens sallad, krutonger, sesamfrön, dressing, bacon samt saftiga kycklinglår


BAKAD ROTSELLERI (VEGETARISK) - med syrad sallad, bakad cocktailtomat, mandel och dragoncrème

 

 

 

Fredag 26/02

RYGGBIFF - stekt ryggbiff med bearnaisesås, vitlökssmör och friterad pommes


Dumpling- kyckling, ris, syrad sallad och chilimajonnäs


CAESARSALLAD -
säsongens sallad, krutonger, sesamfrön, dressing, bacon samt saftiga kycklinglår

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.